ΕιδησεογραφίαΝέαΟ Κωνσταντίνος Πετράκης στην ΕΡΤ3: Σε πλήρη ετοιμότητα πριν την αναχώρηση για Πεκίνο

Φεβρουάριος 26, 2022

Ο Βεροιώτης αθλητής του “Εν Σώματι Υγιεί” Κωνσταντίνος Πετράκης στο άθλημα του Snowboard (Παρα-Χιονοσανίδα) έχει εντείνει τον ρυθμό των προπονήσεων καθότι οι μέρες κυλούν αντίστροφα για την αναχώρησή του στο Πεκίνο και τους Χειμερινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες.

Για την ακρίβεια φιλοξενήθηκε σήμερα στην αθλητική εκπομπή της ΕΡΤ3 “Ο κόσμος των Σπορ” και αναφέρθηκε στις προσδοκίες του στο Πεκίνο, ενώ δεν παρέλειψε να δηλώσει έτοιμος να ριχτεί στο στίβο μάχης και να φέρει ένα καλό αποτέλεσμα για τη χώρα μας.

«Είναι η δεύτερη συμμετοχή μου, φέτος ευτυχώς μας έχει πάει καλά ο χειμώνας, ειδικά στην Ελλάδα και έτσι έχουμε καταφέρει να προπονηθούμε όσο το δυνατόν καλύτερα μπορούμε, συν κάποιους αγώνες, στους οποίους έχουμε συμμετάσχει στο εξωτερικό. Ναι, δηλώνουμε έτοιμοι για την αναχώρησή μας και τους αγώνες», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Πετράκης.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Κωνσταντίνος Πετράκης ήταν ο μοναδικός Έλληνας αθλητής που συμμετείχε στους τελευταίους Παραολυμπιακούς Αγώνες (Pyeongchang 2018) και ο πρώτος αθλητής από τη Βέροια που συμμετείχε ποτέ στη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση του αθλητισμού των Ατόμων με Αναπηρίες.

Paralympic © Copyright 2022, All Rights Reserved. | Produced by www.exentric.gr web design

Μετάβαση στο περιεχόμενο