ΕιδησεογραφίαΝέαΑθλητικά Βραβεία του ΠΣΑΤ – Κορυφαίοι του Ελληνικού Αθλητισμού 2016

Δεκέμβριος 20, 2016

Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Προκοπίου Παυλοπούλου, πραγματοποιήθηκε η λαμπρή εκδήλωση των 63ων Αθλητικών Βραβείων του ΠΣΑΤ, για τους Κορυφαίους του Ελληνικού Αθλητισμού το 2016.

Στην εκδήλωση, που έγινε κι εφέτος στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, τιμήθηκαν οι κορυφαίοι αθλητές, αθλήτριες, ομάδες και προπονητές της χρονιάς όπως αυτοί προέκυψαν από τη σχετική ψηφοφορία των Αθλητικών Συντακτών-μελών του Συνδέσμου.

• Κορυφαίος αθλητής με αναπηρία αναδείχθηκε ο Παύλος Μάμαλος (άρση βαρών, σε πάγκο) και ακολούθησαν οι Θανάσης Κωνσταντινίδης (στίβος) και Μανώλης Στεφανουδάκης (στίβος).

• Κορυφαία αθλήτρια με αναπηρία η Δήμητρα Κοροκίδα (στίβος) και ακολούθησαν οι Αλεξάνδρα Σταματοπούλου (κολύμβηση) και Μαρία Τσάκωνα (κολύμβηση).

• Κορυφαία ομάδα αθλητών με αναπηρία τα Ζευγάρια BC3 Μπότσια (Πολυχρονίδης /Πανανός /Ντέντα) και ακολούθησαν το Ομαδικό Σπάθης με τους Πάνο Τριανταφύλλου, Βασίλη Ντούνη , Γεράσιμο Πυλαρινό , και το Tandem Γυναικών (Ποδηλασία) με τις Αδαμαντία Χαλκιαδάκη και Ηρώ Μηλάκη .

Paralympic © Copyright 2022, All Rights Reserved. | Produced by www.exentric.gr web design

Μετάβαση στο περιεχόμενο