ΕιδησεογραφίαΝέαΥποτροφίες σε Έλληνες Παραολυμπιονίκες για σπουδές Bachelor στο Sports Management στο DEREE

Δεκέμβριος 9, 2016

images

Η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή σε συνεργασία της με το Αμερικάνικο Κολλέγιο στην Ελλάδα (American College of Greece / Derree) θεσμοθέτησε δύο (2) υποτροφίες ποσοστού 100% σε Έλληνες Παραολυμπιονίκες για προπτυχιακές σπουδές Bachelor στο πρόγραμμα Sports Management του Deree. Οι δύο υποτροφίες θα ισχύουν για τις περιόδους έναρξης μαθημάτων Ιανουαρίου 2017 (Spring Session I), Ιουνίου (Spring Session IΙ) ή Σπτεμβρίου 2017 (Fall Semester).

Η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή θα προτείνει υποψηφίους για την υποτροφία και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση στο πρόγραμμα Sports Management και να ολοκληρώσουν επιτυχώς τη διαδικασία ακαδημαϊκής αξιολόγησης και εισαγωγής. Η αίτηση μπορεί να συμπληρωθεί και να υποβληθεί ηλεκτρονικά ή εγγράφως, σύμφωνα με τις οδηγίες στην ιστοσελίδα http:// www.acg.edu/apply-now.

Οι υποψήφιοι πρέπει να τηρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις και θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στην Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή (ΕΠΕ) μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά (Απολυτήριο Λυκείου, Βεβαίωση Αγγλομάθειας, Βιογραφικό Σημείωμα κ.λ.π.) μέχρι την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016.

Σε περίπτωση που υπάρξει ενδιαφέρον από περισσότερους των 2 (δύο) υποψηφίων που πληρούν τις προϋποθέσεις θα γίνει επιλογή βάση της υψηλότερης βαθμολογίας απολυτηρίου.

 

Μαζί με την αίτηση, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν:

1. Μια συστατική επιστολή από καθηγητή λυκείου ο οποίος έχει διδάξει τον υποψήφιο με την επίσημη ιδιότητά του.

2. Επικυρωμένη φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας.

Συγκεκριμένα, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να πληρούν τις κάτωθι προϋποθέσεις εισαγωγής:

1. Βαθμολογία 14/20 στο Απολυτήριο Λύκειο.

2. Επάρκεια της αγγλικής γλώσσας: οι υποψήφιοι πρέπει να προσκομίσουν ένα από τα παρακάτω πιστοποιητικά επάρκεια στην αγγλική γλώσσα:

Proficiency Certificate ( Cambridge or Michigan State University of English Language Proficiency MSU CELP)

– Cambridge Advanced English (CAE) with Grade A only

– ΤOEFEL (paper based: 567 or above, computer based: 227 or above,

– Internet based:87 or above)

– GCE (higher level English grade C or greater)

– IELTS( academic: 6.5 or above)

– International Baccalaureate Diploma

– Pearson Test of Academic English (PTE Academic: 58 or greater) Sat (450 or above) ACT (18 or above)

Οι βαθμοί που αναφέρονται απαιτούνται για την εισαγωγή του σπουδαστή απευθείας στο επίπεδο English Composition I ( EN 1010). Αν ο/η υποψήφιος/α δεν είναι σε θέση να προσκομίσει ένα από τα ανωτέρω, θα πρέπει να συμμετάσχει στο English Placement Test που διεξάγεται από το DEREE, για να τοποθετηθεί είτε στο English Composition I (EN 1010) ή σε ένα πρόγραμμα με προπαρασκευαστικά μαθήματα αγγλικής γλώσσας.

3.Επιτυχή συνέντευξη του υποψηφίου με σύμβουλο εγγραφών του Κολλεγίου.

Εφόσον οι υποψήφιοι ολοκληρώσουν επιτυχώς τη διαδικασία αξιολόγησης και γίνουν αποδεκτοί, μπορούν να εγγραφούν για να παρακολουθήσουν μαθήματα Πιστοποίησης/ Υπο-ειδικότητας στο Sports Management.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση είμαστε στη διάθεσή σας.

Paralympic © Copyright 2022, All Rights Reserved. | Produced by www.exentric.gr web design

Μετάβαση στο περιεχόμενο