UncategorizedΑθλήματαΣυνεντεύξεις Rio 2016 – Τένις με αμαξίδιο & Τοξοβολία

Αύγουστος 26, 2016

 

ΤΕΝΙΣ ΜΕ ΑΜΑΞΙΔΙΟ  ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ «ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΚΑΛΟ ΤΕΝΙΣ»

Stefanos_Diamantis

Ένα χρόνο τώρα ο Στέφανος Διαμαντής, έχει ανεβάσει ρυθμούς προετοιμαζόμενος για να συμμετάσχει πρώτη φορά, στους Παραολυμπιακούς του Ρίο.

«Προετοιμάζομαι ένα χρόνο σε εντατικούς ρυθμούς. Έχω πάει σε 6 ατομικά τουρνουά και γυμνάζομαι συνέχεια με ασκήσεις φυσικής κατάστασης. Παίζω τένις στο ΟΑΚΑ και πιστεύω ότι στο Ρίο θα πάω πολύ καλά.»

Ο Διαμαντής τον μήνα αυτόν που απομένει για τους Παραολυμπιακούς πάει ακόμη σε 3 τουρνουά, δυο στην Ρουμανία και ένα στο Βέλγιο.

«Θέλω να μαι πανέτοιμος και πιστεύω ότι θα μου δοθεί η δυνατότητα να παίξω καλό τένις.»

Στόχος του Διαμαντή είναι «να πάω όσο καλύτερα μπορώ σε αυτούς τους Παραολυμπιακούς και να προσελκύσω κάποιους χορηγούς να στηρίξουν την προσπάθεια μου. Παράλληλα θα ανέβω στην Παγκόσμια κατάταξη»

 

ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ

korinos_1_copy

 

ΠΟΙΜΕΝΙΔΟΥ «ΣΤΟΧΕΥΩ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ»

Μπορεί να ναι η πρώτη φορά που θα συμμετάσχει σε Παραολυμπιακούς Αγώνες αλλά ο στόχος είναι αρκετά υψηλός!!! Το χρυσό μετάλλιο.

Η Δωροθέα Ποιμενίδου προπονείται καθημερινά υπό τις οδηγίες του Αλέξανδρου Νασούλα, του Ομοσπονδιακού τεχνικού της Ευαγγελίας Ψάρρα, την οποία είδαμε στους Ολυμπιακούς του Ριο.

Ο κ. Νασούλας πήγε στους Ολυμπιακούς και τώρα θα πάει στους Παραολυμπιακούς μαζί με την Ποιμενίδου, που όπως λέει «είναι πάντα δίπλα μου.»

Η Ποιμενίδου γυμνάζεται καθημερινά και μέχρι τώρα είναι ενθαρρυντική η προπόνηση της για το χρυσό μετάλλιο, όπως λέει η ίδια, που πρώτα θα καταταχθεί στη βαθμολογία και μετά έρχεται η φάση των «16», η φάση των «8» και αν περάσει μετά στο δρόμο της είναι ο μικρός τελικός και ο μεγάλος τελικός!!!

Η Ποιμενίδου δεν θέλει να σκέφτεται αρνητικά για το τελικό αποτέλεσμα, αλλά και την διοργάνωση την οποία … «θεωρώ ότι θα ναι πετυχημένοι. Είναι ένα όνειρο που περιμένω να πραγματοποιηθεί»

ImageHandler2

 

Paralympic © Copyright 2022, All Rights Reserved. | Produced by www.exentric.gr web design

Μετάβαση στο περιεχόμενο