Δελτία ΤύπουΕιδησεογραφίαΝέαΑσημένιο μετάλλιο για την αθλήτρια αλπικού σκι Ευαγγελία Νίκου στο Europa Cup Ελβετίας

Φεβρουάριος 11, 2022

Τη 2η θέση για την κατηγορία Giant Slalom (γιγαντιαίο σλάλομ) κατέκτησε η αθλήτρια αλπικού σκι Ευαγγελία Νίκου χαρίζοντας ακόμα ένα μετάλλιο για την Ελλάδα.

Η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια της Παραολυμπιακής ομάδας αλπικού σκι έδωσε τον καλύτερό της εαυτό και το αποτέλεσμα δικαίωσε τις αέναες προπονήσεις που έκανε όλο το προηγούμενο διάστημα μαζί με τον συνοδό της Δημήτρη Προφέντζα.

Screenshot_33

Συνολικά η εμφάνιση της Ευαγγελίας Νίκου κρίνεται σπουδαία στο υψηλό αυτό επίπεδο που αγωνίστηκε και μάλιστα δίνει ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον στην αθλητική της πορεία.

“Η αλήθεια είναι πως περιμέναμε αυτό το αποτέλεσμα και είμαι πολύ ευχαριστημένη για τις θέσεις που πήραμε. Είναι γεγονός πως μετά από μια καλή επίδοση αντλώ πολλή δύναμη για να συνεχίσω, να εξελιχθώ και να γίνω όσο το δυνατόν καλύτερη. Πραγματικά νιώθω δικαιωμένη για την προσπάθειά μου. Βέβαια αυτή τη στιγμή όλη η σκέψη και η ενέργειά μου βρίσκεται στους Χειμερινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν στο Πεκίνο. Ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος, αλλά θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και αν καταφέρω να καταπολεμήσω και το άγχος μου πριν τον αγώνα, θα έχω σίγουρα καλή επίδοση. Στόχος είναι η 6άδα και προπαντός να φτάσω στα όριά μου”, είπε χαρακτηριστικά η Ευαγγελία Νίκου.

Paralympic © Copyright 2022, All Rights Reserved. | Produced by www.exentric.gr web design

Μετάβαση στο περιεχόμενο