Δελτία ΤύπουΕιδησεογραφίαΝέαΓέμισε Ελπίδα το Καυτανζόγλειο

Απρίλιος 23, 2023

Υπό την αιγίδα και τη συνδρομή Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, ο Αθλητικός Σύλλογος ΑμεΑ Ελπίδα Θεσσαλονίκη διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία την πρώτη ημερίδα στίβου της χρονιάς, Ελπίδα 2023.

Κορυφαίοι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες ΑμεΑ έδωσαν το παρόν και σημείωσαν σημαντικές επιδόσεις, όπως το ευρωπαϊκό ρεκόρ της Τάνια Καραμιδά στον ακοντισμό F57 με βολή στα 18.22μ.
Παρών και ο Παραολυμπιονίκης Μανώλης Στεφανουδάκης σε ένα αγωνιστικό τεστ για τον ίδιο που συνδιάστηκε και με καλή επίδοση με βολή στα 28.00μ στο αγώνισμα του ακοντισμού F54. «Η ημερίδα της Θεσσαλονίκης ήταν η τρίτη διοργάνωση που συμμετέχουμε για φέτος και τα αποτελέσματα ήταν ικανοποιητικά βάση του επιπέδου της προετοιμασίας που βρισκόμαστε τη δεδομένη χρονική στιγμή. Σε λίγες μέρες αναχωρούμε για την Ινδία σε ένα ακόμα αγώνα προετοιμασίας για το παγκόσμιο πρωτάθλημα του Παρισιού το ερχόμενο καλοκαίρι» τόνισε ο Παραολυμπιονίκης μας που έχει την απόλυτη στήριξη της ΕΠΕ στο ταξίδι του για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού το 2024.
Στο Καυτανζόγλειο βρέθηκε και ο ταμίας της ΕΠΕ, Ανδρέας Κατσαρός εκπροσωπώντας το συμβοούλιο της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής στην εξαιρετική από κάθε άποψη ημερίδα στίβου.

 

 

Paralympic © Copyright 2022, All Rights Reserved. | Produced by www.exentric.gr web design

Μετάβαση στο περιεχόμενο