Δελτία ΤύπουΝέαΗ Ε.Π.Ε στο πλευρό των εργαζομένων της ΕΡΤ

Ιούνιος 16, 2013

ΕΡΤ

Ο πρόεδρος και η Ολομέλεια της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής (Ε.Π.Ε.) εκφράζουν τη συμπαράστασή τους στους εργαζόμενους της ΕΡΤ Α.Ε. και στον αγώνα που δίνουν για τη δικαίωσή τους. Η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή, η οποία εκφράζει ολόκληρο το αθλητικό αναπηρικό κίνημα και όχι μόνο, θα σταθεί με κάθε τρόπο δίπλα στους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους, μέχρι τη τελική δικαίωση τους.

Είναι υποχρέωσή μας, τη στιγμή που η ΕΡΤ Α.Ε. και όλο το προσωπικό της, βρισκόταν ανά πάσα στιγμή δίπλα στο αναπηρικό κίνημα, είτε με τις ειδικές εκπομπές της («Έκτη Αίσθηση στην ΕΤ3» κ.α.), είτε με την κάλυψη αθλητικών γεγονότων (παγκόσμια, ευρωπαϊκά πρωταθλήματα κ.α.) με αποκορύφωμα τους Παραολυμπιακούς Αγώνες.

Η πράξη νομοθετικού περιεχομένου της κυβέρνησης για κλείσιμο της ΕΡΤ, αποτελεί απαξίωση στους θεσμούς και τα σύμβολα αυτού του τόπου. Το «μαύρο» της ΕΡΤ βάζει «ταφόπλακα» στη ενημέρωση όλων των Ελλήνων. Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους εργαζόμενους της ΕΡΤ και καλούμε τα μέλη ολόκληρου του Παραολυμπιακού Κινήματος και όχι μόνο να πάρουν ενεργό μέρος στις εκδηλώσεις συμπαράστασης και διαμαρτυρίας. Ο αγώνας αυτός, είναι αγώνας όλης της κοινωνίας, κατά της ανεργίας, της φτώχειας και της καταπάτησης κάθε κοινωνικού και δημοκρατικού δικαιώματος.

Paralympic © Copyright 2022, All Rights Reserved. | Produced by www.exentric.gr web design

Μετάβαση στο περιεχόμενο