Δελτία ΤύπουΕιδησεογραφίαΝέαΜΕ ΡΩΣΙΑ, ΒΟΣΝΙΑ ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ ΚΑΙ ΛΕΤΟΝΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕ ΑΜΑΞΙΔΙΟ

Ιούνιος 29, 2021

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των ομίλων του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, το οποίο θα διεξαχθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, από 12-18 Ιουλίου 2021.

Οι οκτώ ομάδες ορίστηκαν σε δύο ομίλους (Α’ και Β’ όμιλος), σύμφωνα με όσα ορίζουν οι κανονισμοί της IWBF βάσει της κατάταξης που έχουν.

Στο πρώτο γκρουπ κληρώθηκαν οι Ρωσία, Βοσνία Ερζεγοβίνη και Λετονία. Στο δεύτερο γκρουπ κληρώθηκαν οι Αυστρία, Λιθουανία, Κροατία.

Βάσει των ισχυόντων κανονισμών, η διοργανώτρια Ελλάδα είχε δικαίωμα επιλογής του ενός εκ των δύο γκρουπ κι ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Καμουράν Οζντεμίρ, ο οποίος ήταν «παρών» στην κλήρωση, διάλεξε το πρώτο γκρουπ.

Αυτομάτως η Σερβία πήγε στο δεύτερο κι έτσι οι δύο όμιλοι διαμορφώθηκαν ως εξής:

Α’ όμιλος: Ρωσία, Βοσνία Ερζεγοβίνη, Λετονία, Ελλάδα.

Β’ όμιλος: Αυστρία, Λιθουανία, Κροατία, Σερβία.

Την κλήρωση πραγματοποίησαν ο πρόεδρος της ΟΣΕΚΑ, Χάρης Περδίκης κι ο εκπρόσωπος της IWBF στην Ελλάδα, Σπύρος Τσούντσουρας. Στα γραφεία της ΟΣΕΚΑ, εκτός από τον Ομοσπονδιακό Προπονητή, ήταν ο Τεχνικός Διευθυντής της Εθνικής, Θανάσης Κακαβάς. Ιδιαίτερη σημασία είχε η παρουσία του προέδρου της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, Χρήστου Καλούδη.

Paralympic © Copyright 2022, All Rights Reserved. | Produced by www.exentric.gr web design

Μετάβαση στο περιεχόμενο