Δελτία ΤύπουΝέαΜε τρεις αθλητές στο Ντουμπάι η ελληνική άρση βαρών

Φεβρουάριος 20, 2013

Arsi Varon Se pagko2

Με τρεις αθλητές θα συμμετάσχει η Ελλάδα στην 5η διεθνή συνάντηση άρσης βαρών σε πάγκο με την επωνυμία Faaza, που θα πραγματοποιηθεί από τις 23 έως τις 27 Φεβρουαρίου στο Ντουμπάι. Στη διάθεση του ομοσπονδιακού προπονητή Δημήτρη Ιωαννίδη θα βρίσκονται οι Πασχάλης Κουλούμογλου (54 κιλά), Δημήτρης Μπακοχρήστος (54 κιλά) και Αναστάσιος Μπάος (88 κιλά).

«Οι Κουλούμογλου και Μπακοχρήστος λαμβάνουν μέρος για πρώτη φορά σε διεθνές τουρνουά, σε μια προσπάθεια να προετοιμάσουμε μια ομάδα, που, εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες, θα μπορεί να λάμψει στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο το 2016. Ο Κουλούμογλου είναι μόλις 19 χρόνων και έχει όλο το μέλλον μπροστά του. Ελπίζουμε ότι δεν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα με το classification και πως θα έχουν τη δυνατότητα να δείξουν τις αγωνιστικές ικανότητες που διαθέτουν σε ένα μεγάλο διεθνές τουρνουά» είπε ο εθνικός προπονητής Δημήτρης Ιωαννίδης, ο οποίος -ως γνωστόν- πριν από λίγους μήνες στο Λονδίνο, πανηγύρισε μαζί με τον Παύλο Μάμαλο την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου.

Τι γίνεται όμως με την «παλιά φρουρά» του αθλήματος; «Η υπόλοιπη ομάδα προετοιμάζεται για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα γίνει τον Μάιο στη Ρωσία. Τη δεδομένη στιγμή θέλαμε να δώσουμε τη δυνατότητα σε κάποια άλλα παιδιά να δείξουν τι αξίζουν και έτσι πήραμε την απόφαση η παλιά φρουρά να συνεχίσει την προετοιμασία εν όψει του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, χωρίς να μπει σε διαδικασία αγώνων τη δεδομένη στιγμή».

Paralympic © Copyright 2022, All Rights Reserved. | Produced by www.exentric.gr web design

Μετάβαση στο περιεχόμενο