Δελτία ΤύπουΝέαΟρφανού: “Η διοργάνωση του Ντουμπάι προσφέρεται για καλές επιδόσεις”

Μάρτιος 22, 2013
377761_3775610990849_1400482283_n
Την εκτίμηση ότι το μίτινγκ στίβου του Ντουμπάι (23-26/3) προσφέρεται για καλές επιδόσεις, λόγω του έντονου συναγωνισμού, έκανε με δηλώσεις της στο επίσημο site της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής (www.paralympic.gr), η ομοσπονδιακή προπονήτρια, Χρυσούλα Ορφανού.
“To Faaza προσφέρεται πάντα για καλές επιδόσεις, αφού πρόκειται για μια σημαντική διοργάνωση, με πολύ μεγάλο συναγωνισμό. Η ελληνική ομάδα ταξιδεύει με αρκετούς νέους αθλητές, αφού από τώρα βάζουμε τις βάσεις ώστε μέσα στα επόμενα 3.5 χρόνια να διεκδικήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες θέσεις για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο. Οι Αϊβαζίδης, Κουκουλάκης και Πασσάς συμμετέχουν για πρώτη φορά στη συγκεκριμένη διοργάνωσης. Εκτός των άλλων των άλλων, το Faaza μας δίνει την ευκαιρία να δούμε νέους αθλητές άλλων χωρών που έχουν τους ίδιους στόχους με εμάς. Είναι μια πρώτη καλή προπόνηση ενόψει του παγκοσμίου πρωταθλήματος που θα γίνει το καλοκαίρι. Ενδιάμεσα υπάρχουν και κάποια άλλα μίτινγκ, τα οποία θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε ώστε να παρουσιαστούμε δυνατοί στο παγκόσμιο”, είπε η ομοσπονδιακή προπονήτρια, Χρυσούλα Ορφανού, η οποία αναφέρθηκε στη νέα γενιά του στίβου.
“Υπάρχουν πολλά παιδιά που δουλεύουν με στόχο το Ρίο. Τα περισσότερα εξ αυτών μας έχουν δώσει σημαντικά δείγματα γραφής και αυτό μας κάνει να αισιοδοξούμε. Αθλητές όπως η Σμαραγδή, ο Νικολαίδης, ο Καναβός αλλά και οι Γκαντές, Κωστάκης, Κουτούλιας, Πασσάς, Κουκουλάκης και αρκετοί ακόμη, είναι σε θέση να φτάσουν σε υψηλά αγωνιστικά επίπεδα. Ο Στεφανουδάκης είναι από τους αθλητές που αποτελεί σημαντικό κεφάλαιο για τον ελληνικό στίβο και το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία. Το έκανε στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, ενώ και εφέτος η χρονιά ξεκίνησε ιδιαίτερα καλά, με τις εμφανίσεις που έκανε στα δύο μίτινγκ που διεξήχθησαν στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα”.
Να θυμίσουμε ότι ο «χάλκινος» Παραολυμπιονίκης του Λονδίνου, Μανώλης Στεφανουδάκης, ηγείται της ελληνικής ομάδας. Ο Στεφανουδάκης (F54) θα λάβει μέρος στον ακοντισμό και την σφαίρα, ενώ την ελληνική ομάδα συμπληρώνουν οι Γρηγόρης Αϊβαζίδης (F54, ακόντιο & σφαίρα), Ιωάννης Κουκουλάκης (T46, 100μ., 200μ. & μήκος), Λουκάς Πρωτονοτάριος (T36, 100μ., 200μ. & 400μ.) και Κωνσταντίνος Πασσάς (F34, ακόντιο).

Paralympic © Copyright 2022, All Rights Reserved. | Produced by www.exentric.gr web design

Μετάβαση στο περιεχόμενο