Δελτία ΤύπουΕιδησεογραφίαΝέαΟ Αντιπρόεδρος της ΕΠΕ στην τελετή έναρξης της 62ης Διεθνούς Συνόδου για Νέους Ολυμπιακούς Πρεσβευτές

Ιούνιος 15, 2022

«Το Ολυμπιακό Κίνημα και ο Ολυμπισμός στην ψηφιακή εποχή» είναι το βασικό θέμα της  62ης Διεθνούς Συνόδου για Νέους Ολυμπιακούς Πρεσβευτές που διεξάγεται στις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις της ΔΟΑ στην Αρχαία Ολυμπία, από τις 12 έως και τις 23 Ιουνίου.

Την έναρξη των εργασιών κήρυξε την Κυριακή το απόγευμα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κα Κατερίνα Σακελλαροπούλου στην Πνύκα.

pnyx1-1024x683

Τις εργασίες της Συνόδου των Πρεσβευτών θα παρακολουθήσουν συνολικά 125 νέοι και νέες από 80 χώρες έως το κλείσιμο τους στις 23 Ιουνίου.

Στην τελετή έναρξης παρέστησαν η πρόεδρος του Αρείου Πάγου Μαρία Γεωργίου, ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, στρατηγός κ. Κωνσταντίνος Φλώρος, ο πρόεδρος της ΕΟΕ και μέλος της ΔΟΕ κ. Σπύρος Καπράλος, οι δύο αντιπρόεδροι της ΕΟΕ κ. Στέλιος Αγγελούδης και κ. Στέφανος Χανδακάς, ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΕ κ. Θανάσης Τσιβίλης, ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού κ. Γιώργος Μαυρωτάς,  και πλήθος άλλων προσωπικοτήτων της ελληνικής αθλητικής, πολιτικής και κοινωνικής ζωής.

DSC_1591

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε απονομή της τιμητικής διάκρισης «Αθηνά», στην Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία της Κύπρου, με τον πρόεδρό της Γεώργιο Χρυσοστόμου να παραλαμβάνει το βραβείο. Επίσης απονεμήθηκε το ειδικό βραβείο «Όττο Σίμιτσεκ», στη επανασυσταθείσα Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία της Σαουδικής Αραβίας.

DOA-05-1536x1023

Στην τελετή υποδοχής των νέων Νέων Ολυμπιακών Πρεσβευτών στη Δ.Ο.Α. στην Αρχαία Ολυμπία παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Βασίλης Γιαννόπουλος, η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Αρχ. Ολυμπίας κ. Ρόη Αντωνοπούλου, ο Δασάρχης Πύργου κ. Παναγιώτης Λάττας.

Paralympic © Copyright 2022, All Rights Reserved. | Produced by www.exentric.gr web design

Μετάβαση στο περιεχόμενο