Δελτία ΤύπουΝέαΟ Πρόεδρος της ΕΠΕ στο 33ο Συνέδριο αθλητικών δημοσιογράφων Ελλάδας & Κύπρου

Νοέμβριος 30, 2022

Το απόγευμα της Τετάρτης, 30 Νοεμβρίου 2022, πραγματοποιήθηκε το 33ο Συνέδριο των αθλητικών δημοσιογράφων της Ελλάδας και της Κύπρου, αναβιώνοντας έπειτα από 9 χρόνια, στην επέτειο των 70 ετών του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου. Αφιερωμένο στη μνήμη του σπουδαιότατου Πέτρου Λινάρδου και με ζωτική θεματολογία, με κυρίαρχη τον Αθλητικό Τουρισμό, τα οφέλη του και την διεξαγωγή των 3ων Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων «Ηράκλειο 2023» σε 9 μήνες, του χρόνου τον Σεπτέμβριο.Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικών Συντακτών (ΠΣΑΤ) και η Ένωση Αθλητικογράφων Κύπρου (ΕΑΚ), ένωσαν τις δυνάμεις τους σε κρίσιμες εποχές για τον αθλητικό Τύπο. Ο «Σχολικός Αθλητισμός», «Ο ρόλος των ΜΜΕ στην ανάπτυξη του αθλητισμού σε Ελλάδα και Κύπρο», ο «Αθλητικός Τουρισμός» ενόψει των 3ων Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων «Ηράκλειο 2023», «Η προσφορά της Μικράς Ασίας στην ανάπτυξη του αθλητισμού στην Ελλάδα», και ειδικότερα στην Κρήτη και Κύπρο, «Τα ΑμεΑ στον αθλητισμό και στα ΜΜΕ» αποτελούν τη θεματολογία του 33ου Συνεδρίου Αθλητικών Συντακτών Ελλάδας – Κύπρου.

Ανάμεσα στους ανθρώπους που έχουν προσφέρει στο ελληνικό και τον κυπριακό αθλητισμό και βράβευσε τιμώντας τους ο ΠΣΑΤ ήταν ο Κύπριος πρώην αθλητής του στίβου, Ολυμπιονίκης και βαλκανιονίκης, Σταύρος Τζιωρτζής. Αγωνιζόμενος με τα χρώματα της Ελλάδας, ο Σταύρος Τζιωρτζής αναδείχτηκε Ολυμπιονίκης στα 400μ. μετ’ εμποδίων στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Μονάχου το 1972.

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης ευχαρίστησε όλους τους παράγοντες που συνετ΄πελεσαν στη διοργάνωση του Συνεδρίου καθώς και στα άτομα όπου έγινε η απονομή βραβείου όπως στον θρύλο Ολυμπιονίκη, Σταύρο Τζώρτζη, στους σκαπανείς της αθλητικής δημοσιογραφίας στην Κρήτη, Σώτο Παιδάκη, Κώστα Βεζυράκη και στον Πρωταθλητή Νίκο Λινάρδο, στη μνήμη του πατέρα του, Πέτρου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Γενικός Γραμματέας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης, κ. Δημήτρης Γαλαμάτης, ο πρόεδρο της Ελληνικής Παραολυμπαικής Επιτροπής κ. Γιώργος Καπελλάκης, ο Πρόεδρο της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Γιώργος Χρυσοστόμου, η εκπρόσωπος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, κα Κέλλυ Χατζηιωσήφ, ο επίτιμος Πρόεδρος της Ένωσης Αθλητικογράφων Κύπρου, κ. Παναγιώτης Φελούκας, ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, κ. Γιώργος Πιτσούλης, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού,κ. Κώστας Βαρδαβάς, ο Πρόεδρος Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κρήτης, κ. Μιχάλης Βλατάκης, ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής των Παράκτειων αγώνων κ. Νίκος Νταμπακάκης, ο Πρόεδρος της Cycling Greece, κ. Γιώργος Λεβεντάκης, ο Πρόεδρος του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου κ. Λευτέρης Ζερβός, ο Πρόεδρος, Γιάννης Θεοδωρακόπουλος και τα μέλη του ΔΣ του ΠΣΑΤ, καθώς και ο οικοδεσπότης του Συνεδρίου, κ. Αντώνης Παπουτσάκης, οι αθλητικοί συντάκτες Ελλάδας και Κύπρου και μέλη της αθλητικής οικογένειας.

Paralympic © Copyright 2022, All Rights Reserved. | Produced by www.exentric.gr web design

Μετάβαση στο περιεχόμενο