Δελτία ΤύπουΕιδησεογραφίαΝέαΣε πυρετώδεις προετοιμασίες ο αθλητής Χιονοσανίδας, Κωνσταντίνος Πετράκης

Φεβρουάριος 8, 2022

Ο Βεροιώτης αθλητής του ‘Εν Σώματι Υγιεί’ Κωνσταντίνος Πετράκης στο άθλημα του Snowboard (Παρα-Χιονοσανίδα) έχει εντείνει τον ρυθμό των προπονήσεων καθότι οι μέρες κυλούν αντίστροφα για την αναχώρησή του στο Πεκίνο και τους Χειμερινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες.

petrakis(1)

Για την ακρίβεια αφιερώνει τουλάχιστον 5-6 ώρες ημερησίως κάνοντας προετοιμασία είτε στο Σέλι, είτε στη Βασιλίτσα, που αποτελεί και το καλύτερο χιονοδρομικό κέντρο για χιονοσανίδα (snowboard) και είναι έτοιμος για τους Χειμερινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες όπως χαρακτηριστικά αναφέρει και ο ίδιος.

IMG_5340

“Πλέον ναι, έχω την εμπειρία, είμαι έτοιμος για τους Χειμερινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Πεκίνο, αν και ποτέ δεν μπορείς να πεις ότι είσαι έτοιμος. Ανυπομονώ να βρεθώ εκεί. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και πιστεύω σε μια καλή θέση, αλλά και σε μια καλή παρουσία για τη χώρα μας γενικότερα.

petrakis (2)

Να υπενθυμίσουμε πως ο Κωνσταντίνος Πετράκης ήταν ο μοναδικός Έλληνας αθλητής που συμμετείχε στους τελευταίους Παραολυμπιακούς Αγώνες (Pyeongchang 2018) και ο πρώτος αθλητής από τη Βέροια που συμμετείχε ποτέ στη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση του αθλητισμού των Ατόμων με Αναπηρίες.

Paralympic © Copyright 2022, All Rights Reserved. | Produced by www.exentric.gr web design

Μετάβαση στο περιεχόμενο