Δελτία ΤύπουΝέαΠαραολυμπιακοί ΑγώνεςΣημαντική πρωτοβουλία του Συλλόγου Παραολυμπιονικών στο Ζάππειο

Μάρτιος 18, 2023

Ο ιδιαίτερα δραστήριος Σύλλογος Ελλήνων Παραολυμπιονικών, προχωρά σε άλλη μια σημαντική πρωτοβουλία διοργανώνοντας από σήμερα (18/3) μέχρι και τη Δευτέρα (20/3) στο Ζάππειο Μέγαρο την εκδήλωση «Αναπηρία και Αποκατάσταση».

 

Εντός του Ζαππείου Μεγάλου, ο Σύλλογος εξασφάλισε χώρο για να στήσει το δικό του περίπτερο και να του δοθεί η δυνατότητα να μιλήσει για τον αθλητισμό, την αναπηρία, και το κυριότερο να προωθήσει τις αξίες του Παραολυμπιακού Κινήματος. Τέλος, την τελευταία ημέρα της εκδήλωσης, την Δευτέρα (20/03) και ώρα 17:00, θα αποδοθεί βράβευση και θα ακολουθήσουν χαιρετισμοί και ομιλίες βαρυσήμαντων προσώπων. Στην εκδήλωση συμμετέχει και η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή.

Η τριήμερη εκδήλωση ξεκίνησε με τους χαιρετισμούς (κατά σειρά) από τον Γενικό Γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας, Γιώργο Σταμάτη, τον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, το πρόεδρο του Συλλόγου  Ελλήνων Παραολυμπιονικών, Γρηγόρη Πολυχρονίδη και τον υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων, Αλέξανδρο Ταξιλδάρη.

Σας περιμένουμε όλους στην τριήμερη εκδήλωση στο Ζάππειο Μέγαρο από σήμερα 18/03 έως και τη Δευτέρα 20/03 για να συζητήσουμε για θέματα Αναπηρίας και Αποκατάστασης. Θα χαρούμε ιδιαίτερα με την παρουσία σας!

 

 

Paralympic © Copyright 2022, All Rights Reserved. | Produced by www.exentric.gr web design

Μετάβαση στο περιεχόμενο