Δελτία ΤύπουΝέαΣτην έκθεση Ολυμπιακών κειμηλίων ο Γ. Φουντουλάκης

Απρίλιος 24, 2013

Γιώργος Φουντουλάκης

Την Καλαμάτα,επισκέφθηκε σήμερα, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής (ΕΠΕ) και Πρόεδρος της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες (ΕΑΟΜ-ΑμεΑ), Γιώργος Φουντουλάκης. Προσκεκλημένος του Εlite City Resort, επισκέφθηκε την έκθεση Ολυμπιακών κειμηλίων του συλλέκτη, Τάσου Παπαδόπουλου, που φιλοξενείται σε ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες του ξενοδοχείου.

Τον κ. Φουντουλάκη υποδέχθηκαν ο διευθύνων σύμβουλους του Elite City Resort, Νικήτας Κάρτσωνας, ο διευθυντής Νίκος Μαλαπέτσας, ενώ την ξενάγηση στην έκθεση έκαναν ο κ. Παπαδόπουλος αλλά και η υπεύθυνη της εκδήλωσης, Λίζα Μπουλουγουρά. Τον πρόεδρο της ΕΠΕ συνόδευε ο Μεσσήνιος αθλητής του τένις με αμαξίδιο, Γιώργος Λαζαρίδης.

Ο κ. Φουντουλάκης εντυπωσιάστηκε από τη συλλογή και δεσμεύτηκε το επόμενο διάστημα να υπάρξει συνεργασία μεταξύ του ξενοδοχείου Elite City Resort, του συλλέκτη και της ΕΠΕ, για παρουσίαση Παραολυμπιακών κειμηλίων, με στόχο την προβολή και περαιτέρω διάδοση του Παραολυμπιακού αθλητισμού. Η έκθεση θα διαρκέσει έως τα τέλη Αυγούστου.

Paralympic © Copyright 2022, All Rights Reserved. | Produced by www.exentric.gr web design

Μετάβαση στο περιεχόμενο