Δελτία ΤύπουΝέαΣυνάντηση του Προέδρου της ΕΠΕ με την ακόλουθο της Γαλλικής Πρεσβείας και τον Διευθυντή του Γαλλικού Ινστιτούτου

Νοέμβριος 21, 2022
Σε άκρως εποικοδομητικό κλίμα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 21 Νοεμβρίου 2022 συνάντηση του Προέδρου της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής κ. Γιώργου Καπελλάκη με την ακόλουθο της Γαλλικής Πρεσβείας κα Véronique Bruez (ακόλουθος συνεργασίας για τα γαλλικά) και τον Σύμβουλο για θέματα Πολιτισμού της Γαλλικής Πρεσβείας και Διευθυντή του Γαλλικού Ινστιτούτου, κ. Nicolas Eybalin, στα γραφεία της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής.
Μέσα από μια εκτενή συζήτηση που ακολούθησε έγινε πλήρης ανταλλαγή ιδεών και απόψεων, με κοινά σημεία για δράσεις μέχρι και την τέλεση των Παραολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι το 2024, έτσι ώστε να υπογραφεί σχετικό μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ της ΕΠΕ και του Γαλλικού Ινστούτουτου.
Η επίσημη υπογραφή του Συμφώνου θα ανακοινωθεί το προσεχές διάστημα και έχει ως σκοπό την προώθηση των αξιών του Ολυμπισμού, του πνεύματος αλληλοβοήθειας, της ανεκτικότητας, της ενσωμάτωσης και της γαλλοφωνίας.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΕΠΕ, κ. Θανάσης Τσιβίλης, ο Γενικός Γραμματέας της ΕΠΕ, κ. Χρήστος Τζαμούσης, ο Διευθυντής της ΕΠΕ, κ. Σάκης Κωστάρης και ο επιστημονικός συνεργάτης της ΕΠΕ κ. Βασίλης Καλύβας.

Paralympic © Copyright 2022, All Rights Reserved. | Produced by www.exentric.gr web design

Μετάβαση στο περιεχόμενο