Δελτία ΤύπουΝέαΤάμα Ταϊγανίδη: Το ευχαριστήριο μήνυμα του Προέδρου της ΕΠΕ

Νοέμβριος 6, 2022

Ο Χαράλαμπος Ταϊγανίδης με τη βοήθεια του Αρχάγγελου Μιχαήλ Πανορμίτη το… έκανε το θαύμα του!

Ο χρυσός μας παραολυμπιονίκης κατάφερε να κολυμπήσει από τη Ρόδο στην Ιερά Μονή του Πανορμίτη, διανύοντας απόσταση 25 μιλίων.

Το δύσκολο εγχείρημα στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία μετά από 10-11 ώρες κολύμβησης, με τον 41χρονο παραολυμπιονίκη μας, να κερδίζει δίκαια το χειροκρότημα του κόσμου που κατέκλυσε την Ιερά Μονή του Πανορμίτη.

Ακούραστος, δυναμικός, με θέληση και ψυχή χιλίων λεόντων, ο Χαράλαμπος Ταϊγανίδης έφτασε στην Ιερά Μονή του Πανορμίτη, εκπληρώνοντας το τάμα του. Παρά την κούραση από την υπερπροσπάθεια, ο τεράστιος Χαράλαμπος Ταϊγανίδης απέδειξε ότι στη ζωή μας δεν υπάρχουν… δεν μπορώ αλλά δεν θέλω.

Κολυμπώντας με απίστευτο ρυθμό σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής και έχοντας δίπλα του τον προπονητή του Γιώργο Αδάμ, ο Χαράλαμπος Ταϊγανίδης σκόρπισε ρίγη συγκίνησης σε όλο τον κόσμο, αποδεικνύοντας τις τεράστιες ικανότητες του.

Ο πρόεδρος της ΕΠΕ κ. Γιώργος Καπελλάκης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του, για τη στήριξη στο σπουδαίο εγχείρημα του Χαράλαμπου Ταϊγανίδη, όλους τους φορείς που συνέβαλαν στην υλοποίησή του τάματος και συγκεκριμένα τον Αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου και Επιμελητηριακό Σύμβουλο, κ. Κάλλιστο Διακογεωργίου, τον δήμαρχο Σύμης κ. Λευτέρη Παπακαλοδούκα, καθώς και τον παγκόσμιο πρωταθλητής μας Πύρρο Δήμα.

“Ως πρόεδρος της Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή – Hellenic Paralympic Committee θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς για την συμβολή τους στο εγχείρημα που έφερε εις πέρας ο Παραολυμπιονίκης μας Χαράλαμπος Ταϊγανίδης, τον Αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου και Επιμελητηριακό Σύμβουλο κ. Κάλλιστο Διακογεωργίου, τον δήμαρχο Σύμης κ. Ελευθέριο Παπακαλοδούκα, καθώς και τον Ολυμπιονίκη μας Pyrros Dimas. Η στήριξή τους ήταν καθοριστικής σημασίας και βοήθησαν τα μέγιστα προκειμένου να υλοποιηθεί το τάμα του Charalampos Taiganidis.”

Paralympic © Copyright 2022, All Rights Reserved. | Produced by www.exentric.gr web design

Μετάβαση στο περιεχόμενο