Δελτία ΤύπουΕιδησεογραφίαΝέαΤρία αργυρά μετάλλια για την Ελλάδα στο Τουρνουά Α.Με.Α Ιορδανίας

Μάιος 20, 2022

Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε ο απολογισμός της ελληνικής αποστολής στο πρώτο κομμάτι του διεθνούς τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης που γίνεται στο Αμάν της Ιορδανίας.

Ο Γρηγόρης Χρυσικός στην κλάση 1 με αμαξίδιο, η Ευανθία Μπουρνιά στην αντίστοιχη κλάση των γυναικών και ο Λευτέρης Μαύρης στην κλάση 6 των ορθίων κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο με πολύ αξιόλογες εμφανίσεις. Με τους δύο άνδρες να “πέφτουν” και πάλι στη μάχη των διεθνών αγώνων έπειτα από καιρό, και τη νεαρή Μπουρνιά να κάνει την παρθενική της εμφάνιση στο εξωτερικό, η συνολική εικόνα αφήνει μεγάλες προσδοκίες για το μέλλον.

Amman_Xrisikos_agonas

 

Amman_Daountaki_me_Mpournia

Jordan_2022_Mavris_agonas

Τα μετάλλια μάλιστα, συμπληρώνουν τις διακρίσεις, που είχαν σε προηγούμενα διεθνή όπεν μέσα στο 2022, οι Μάριος Χατζηκυριάκος, Γιώργος Μουχθής, Αλέξανδρος Διακουμάκος και ενθαρύννουν για το μέλλον της εθνικής ομάδας.

Το πρόγραμμα στο Αμάν περιλαμβάνει και τα αγωνίσματα του διπλού και ολοκληρώνεται το Σάββατο 21/05.

Μαζί με τα τρία παιδιά βρίσκονται στη χώρα της Μέσης Ανατολής η ομοσπονδιακή προπονήτρια Ε.Α.ΟΜ.-Α.ΜΕ.Α. κα Ελευθερία Νταουντάκη, που καθοδηγεί την Μπουρνιά, ο τεχνικός διευθυντής του Εν Σώματι Υγιεί και τεχνικός σύμβουλος της εθνικής ομάδας Α.Με.Α. κ. Αλέξανδρος Καραϊωσήφ, ο οποίος κοουτσάρει τον Μαύρη και ο κ.  που είναι συνοδός του Χρυσικού.

ΠΗΓΗ: ΕΦΟΕπΑ

Paralympic © Copyright 2022, All Rights Reserved. | Produced by www.exentric.gr web design

Μετάβαση στο περιεχόμενο