UncategorizedΔελτία ΤύπουΝέαΟ πρόεδρος της ΕΠΕ στη λαμπερή τελετή για τα επίσημα εγκαίνια στο Ελληνικό

Οκτώβριος 17, 2022

Σε μια εκδήλωση με υψηλό συμβολισμό έγιναν το μεσημέρι της Δευτέρας 17 Οκτωβρίου τα επίσημα εγκαίνια του έργου αστικής ανάπλασης στο Ελληνικό, του μεγαλύτερου στην Ευρώπη.

Στο χώρο του πρώην Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, η οικογένεια του Δρ. Σπύρου Ι. Λάτση και ο CEO της Lamda Development Οδυσσέας Αθανασίου, υποδέχθηκαν τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, εκπροσώπους της πολιτικής και θρησκευτικής ηγεσίας, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και του επιχειρηματικού κόσμου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τελέστηκε αγιασμός από τον Μητροπολίτη Γλυφάδας Βούλας, Βάρης Βουλιαγμένης, Ελληνικού, π. Αντώνιο, ενώ μέσα από ένα ντοκιμαντέρ παρουσιάστηκε το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του Ελληνικού.

Παρόντες εκτός του Πρωθυπουργού, ο βασικός μέτοχος Σπύρος Λάτσης, ο διευθύνων σύμβουλος της Lamda Development Οδυσσέας Αθανασίου, οι υπουργοί Οικονομικών και Ανάπτυξης, Χρήστος Σταϊκούρας και Αδωνις Γεωργιάδης, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, εκπρόσωποι της Εκκλησίας, των κομμάτων και της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Το παρόν έδωσε και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής Γιώργος Καπελλάκης, ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΕ Θανάσης Τσιβίλης, ο Χρυσός Ολυμπιονίκης Νίκος Κακλαμανάκης, ο Χρυσός Παραολυμπιονίκης Σε Τζο Φερνάντες.

Paralympic © Copyright 2022, All Rights Reserved. | Produced by www.exentric.gr web design

Μετάβαση στο περιεχόμενο