UncategorizedΔελτία ΤύπουΝέαΧαράλαμπος Ταϊγανίδης:Θα κολυμπήσει από Ρόδο στον Πανορμίτη Σύμης στις 4/11

Νοέμβριος 3, 2022
Ο Πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του εγχειρήματος «κολυμβητικό Τάμα του παραολυμπιονίκη Χαράλαμπου Ταϊγανίδη» αντιπεριφερειάρχης και σύμβουλος του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου κ. Κάλλιστος Διακογεωρίου και τα μέλη της, έχουν την χαρά να σας ανακοινώσουν ότι η μεγάλη στιγμή έφτασε… 
Το εγχείρημα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου μιας και οι καιρικές συνθήκες το επιτρέπουν για εκείνη την ημέρα. ‘Οσοι επιθυμούν να στηρίξουν και να συμπαρασταθούν στον παραολυμπιονίκη μας θα πρέπει την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου στις 06:30 π.μ. να βρίσκονται στις Κάτω Πέτρες (στο ύψος του Αρχάγγελου Μιχαήλ) ώστε να εμψυχώσουν τον αθλητή μας με το χειροκρότημα τους.
 Η εκκίνηση θα δοθεί στις 07:00 π.μ. από τον χρυσό Ολυμπιονίκη Πύρρο Δήμα ο οποίος  θα βρίσκεται καθ ́ολη τη διάρκεια του εγχειρήματος δίπλα στον Παραολυμπιονίκη Χαράλαμπο Ταϊγανίδη, ώστε ο αθλητής να πραγματοποιήσει το Τάμα του και να κολυμβήσει μέχρι τον Πανορμίτη Σύμης.
Ο αθλητής  θα συνοδεύεται από τον ιατρό γενικής Ιατρικής  κ. Μάρκου-Νικάνδρου  Εμμανουήλ από τους διασώστες-ναυαγοσώστες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, καθώς  και  από την ναυαγοσώστρια ανοιχτής θαλάσσης  Ρέγκλη Μαρία.
Δίπλα στον Χαράλαμπο θα βρίσκεται και ο Προεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής κ. Καπελλάκης Γιώργος. Ο κ. Καπελλάκης έχει διατελέσει μέλος της Εθνικής ομάδας κολύμβησης, συναθλητής του Χαράλαμπου και επίσης χρυσός Παραολυμπιονίκης.
 Η παρουσία σας για την εμψύχωση του παραολυμπιονίκη μας είναι σημαντική. 
Να είστε όλοι εκεί!!!!

Paralympic © Copyright 2022, All Rights Reserved. | Produced by www.exentric.gr web design

Μετάβαση στο περιεχόμενο